Foutmelding

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (regel 579 van /customers/3/e/1/sasja-antwerpen.be/httpd.www/includes/menu.inc).

Callant Tongeren - Sasja Antwerpen

Zaterdag 18 februari 2017    -   Sporthal Eburons Dome  20u00

Match van de waarheid  voor Sasja Antwerpen
Zaterdag wordt de laatste wedstrijd gespeeld in de BENE-League editie 2016-2017. De vier ploegen die de Final 4 spelen zijn gekend, m.n.  Callant Tongeren, Achilles Bocholt, Hubo Initia Hasselt en OCI Lions al is het nog even afwachten in welke volgorde die vier teams zullen eindigen. Daaronder wordt nog een hevige strijd gevoerd, namelijk die voor het vierde Belgische playoffticket tussen Sasja Antwerpen en HC Visé. Sasja telt momenteel één punt meer dan de Luikenaars, maar Visé heeft met een verplaatsing naar Merksem nog duidelijk een makkelijke opgave voor de boeg dan de mannen uit Hoboken, want die gaan op bezoek bij leider Tongeren.

Voor Sasja wordt het zonder meer “de match van de waarheid”. Het kan het zich niet permitteren om te gokken op een stunt van stadsgenoot Merksem en gaat dus best, nee onvoorwaardelijk, voor de zege in de Eburons Dome tegen Callant Tongeren. Ook al hebben een aantal ex-Sasjaspelers bij Merksem aangegeven nog een keer tot het uiterste te willen gaan om Visé een hak te zetten, het blijft riskant om daar je geld op in te zetten.
Sasja moet het nog steeds stellen zonder de geblesseerde Hans Lamberigts en moet dus hopen dat “good old” Kevin Jacobs zijn knappe prestatie van vorige zaterdag nog een keer kan herhalen. Tongeren doet het wellicht nog zonder Qerimi, want ook al bestaat de kans dat hij zaterdag al op de bank zit, dan nog wordt hij meer dan waarschijnlijk gespaard met het oog op de Final Four.

Nog even praktisch: de wedstrijd in Tongeren wordt om 20u00 gespeeld in de Eburons Dome, Vrijheidweg 9, Tongeren

Datum: 
vrijdag, 16 februari, 2018 (All day)
Lijst Heren: 
Heren BENELEAGUE