Doornik - Sasja: Gevochten als een team

Niettegenstaande Sasja met bal mocht starten was het toch Doornik die de openingsgoal kon maken. Het zou ook het enige moment in de wedstrijd zijn dat Doornik op voorsprong komt.

De motor bij Sasja draaide zoals het hoorde. Zowel Hans als Seppe waren bij de les en konden meteen een voorsprong uitbouwen. Hans miste geen enkele penalty

(3 op 5 minuten tijd). Halfweg de eerste helft staat het 4 -9.

 

Deze voorsprong kon nog verder uitgebouwd worden tot 7-15 via Elliott, Hans, Koenraad en Seppe.  Wat er dan plots gebeurde met de geoliede machine is een raadsel. Doornik begon alerter te verdedigen en kon in de laatste 5 minuten ook nog eens 5 goals maken waarbij Sasja niet onmiddellijk een antwoord had. We gaan rusten met 12-15.

Tweede helft begon wat zenuwachtig maar toch liet Sasja de moed niet zakken; er werd degelijk rond gespeeld, goed verdedigd en de voorsprong kon stilletjes aan weer uitgebouwd worden. Elliott kon snel en alert balletjes pikken en ging de tegenaanval niet uit de weg. Na 10 minuten 15-21.

Doornik spartelde maar bleef toch mee het spel spelen zodat het toch weer opnieuw spannend werd bij een tussenstand 26-28 na 25 minuten.

Maar zowel Seppe als Koenraad waren niet te stoppen en konden de laatste goals op hun rekening schrijven. Eindstand 29-31!

Knappe verdiende overwinning die zeker het geloof in eigen kunnen van de ploeg zal opkrikken.
Volgende week naar Kortrijk. Maar ook bij winst zal het van de andere ploegen afhangen of Sasja dan toch nog de Play offs zal kunnen spelen.

Doelpunten:

Van Opstal  Elliott 6; De Cubber Seppe 7; Kostic Nemanja 2; Van Ransbeeck Koenraad 5; Lamberigts Hans 10; Op het Veld Chretien 1