Overzicht jeugd seizoen 2018-2019

De jeugd van SASJA heeft een echt boerenjaar achter de rug. Om nog eens even stil te staan bij deze uitzonderlijke resultaten van onze allerjongsten tot onze krijgers die komen aankloppen bij de seniorenploegen, willen we hier nog eens zwart op wit tonen wat onze jongens en meisjes bereikt hebben.

Doch, niet voordat we iedereen willen bedanken voor het mogelijk maken van dit jaar. Zonder hen was dit bijzonder indrukwekkend jaar nooit gelukt. Dus, tafelofficials, ouders, supporters, vrijwilligers, ploegpeters, sponsors en iedereen die we nog vergeten: bedankt voor dit bijzonder fijne jaar en de rol die jullie daarin gespeeld hebben!

Maar nu, zonder getalm en van groot naar klein, het palmares:

Kadetten (U18)

  • Regionaal Kampioen (AVB)
  • 4de in de Vlaamse A-competitie (VHV)

Proficiat, Jonas, Senne, Louis, Evert, Luiz, Toon en alle miniemen die zich driedubbelgeplooid hebben om dit resultaat samen te bereiken!

Gefeliciteerd, Nick en Roland, om deze kwaliteitsvolle bende zo schitterend te begeleiden dit seizoen.

Miniemen (U16)

  • 3de in de Regionale competitie (AVB)
  • Kampioen van de Regionale B-competitie (AVB)

Proficiat met dit mooie resultaat, Jef, Senne, Ferre, Wout, Liam, Abder, Nassim, Louise, Simon, Dries, Kaitlin en de pupillen die hun oudere clubgenoten hebben geholpen waar nodig!

Roland, Nick en Johannes, de progressie die deze groep heeft gemaakt op een seizoen als ploeg was een pracht om te aanschouwen. Bedankt!

Pupillen (U14)

  • Regionaal Kampioen (AVB)
  • Vlaams Kampioen (VHV)
  • Belgisch Kampioen (KBHB)
  • Winnaar beker van Antwerpen en Vlaams-Brabant (AVB)

De ploeg die alles won wat er te winnen viel. Woorden schieten te kort om te beschrijven wat Bas, Ilias, Raf, Ferre, Seth, Dree, Liz, Mehdi, Bilal, Zico en Kobe dit jaar wederom verwezenlijkt hebben, dus laten we het bovenstaande lijstje voor zich spreken.

Jos en Carl, jullie mogen weer terecht trots zijn op jullie pupillen. Een hechte groep om te koesteren.

Welpen (U12)

  • Regionaal Kampioen (AVB)

Onze jongsten in competitief verband toonden meteen dat ze uit het juiste hout gesneden zijn! Superjaar van Colin, Ferre, Louis, Lucas, Matteo, Mattis, Maurice, Pippa, Rocco, Seb, Sen, Stan, Syril en Vic! En laten we ook onze nieuwelingen niet vergeten die hard getraind hebben en volgend jaar in competitie kunnen aansluiten. 

Rik en Michael, magisch wat jullie verwezenlijkt hebben door iedereen van de ploeg met de handbalmicrobe te besmetten!

Pagadders (U10)

Tot slot onze pagadders, die op diverse toernooitjes ook reeds bewezen hebben dat ze een verschrikking voor elke tegenstander zijn. Goed gewerkt jongens en meisjes, jullie staat een mooie toekomst te wachten.

Inge en Joppe, ongelooflijk belangrijk werk dat niet altijd in de schijnwerpers staat, maar je helpt mee aan de toekomst van de club van bij de basis. Hulde!

 

Last but not least, onze jeugdtrainers, die niet per se verbonden zijn aan 1 ploeg maar gedurende de week met veel enthousiasme onze helden de knepen van het vak aanleren: bedankt Sven, Sam, Henri en alle medewerkers aan de jeugdacademie, om dit jaar weer van onschatbare waarde te zijn voor onze jeugdploegen!

Datum: 
maandag, 27 mei, 2019 - 12:00
Lijst jeugd: 
Kadetten
Miniemen
Pupillen
Welpen