Sasja - Bevo: Sasja blijft met lege handen achter

Nog een wedstrijd zonder gekwetsten Aaron en Yme, dus moesten we weer improviseren. Dit heeft zeker al geloond de laatste weken, en het lukte ook goed in de eerste helft tegen Bevo. Maar de vermoeidheid begint toe te slaan en jammer genoeg hebben we zo de wedstrijd gisteren verloren. Nog één belangrijke wedstrijd en dan zal de winterstop meer dan welkom zijn.

 

Sasja begon goed aan de wedstrijd en kon direct het touw in handen nemen. Vooral Stijn Gijs die een prachtige wedstrijd speelde en zich constant in een goede shotpositie wist te brengen was een gesel voor de Nederlandse verdediging. Maar ook Kevin Jacobs knalde ook zijn deel van de ballen tegen de netten. Vlot scoren zat er echter voor geen van beide ploegen in. Daar zit natuurlijk de verdediging voor iets tussen, maar ook de paal, deklat, de net niet momenten, drie gemiste strafworpen langs onze kant, … Wat in sommige wedstrijden wel lukt, lukt in andere wedstrijden dan weer totaal niet. Langs Bevo zijde waren het slechts twee spelers die tot scoren kwamen voor de rust. Jansen en Vandenbeucken namen alle doelpunten voor hun rekening. We behielden wel steeds enkele doelpunten voorsprong zodat we met 12-10 gingen rusten.

Na de rust was het Bevo dat direct de rol overnam en vlotter begon te scoren. Vooral oud Sasja gediende Quinten Colman knalde zijn shots soms te vlot voorbij verdediging en doelman. Onze tegenstanders konden dan ook uitlopen tot drie doelpunten. Een kloof die we nooit meer gedicht kregen.

Een wedstrijd waarbij we aan het kortste eind trokken dus. Hopelijk kunnen onze jongens woensdag in de kwartfinale van de Beker tegen Nelo nog eens alles uit de kast halen. Hopelijk kunnen we dan rekenen op een enthousiast thuispubliek. 

 

Scoreverloop; 10’  5-3 / 20’ 9-6 / 30’ 12-10 / 40’ 15-16 / 50’ 20-22 / 60’ 23-25

Voor Sasja: Dias 35’ / Theyssens 25’ / Gijs 7 / Barbaric / Roelants 2 / Soetaert  / Kostic  / Jacobs 7 / Lamberigts 3 / Rola 2 / Mathijs 2 / Luypaert / Salmi

Tijdstraffen: Sasja 3 x 2’   -   Bevo 3 x 2’

Scheidsrechters: Egberts – Van de Beeck