Sasja - Gent: Missie volbracht

Met missie volbracht  hebben we het meeste gezegd, maar al bij al het meest voorname op het einde van de rit. De twee punten zijn binnen na een rommelige wedstrijd, maar wel verdiend want buiten de eerste paar minuten hebben we de ganse wedstrijd op voorsprong gestaan. Daardoor blijven we wel aan de leiding in de stand.

Na enkele seconden in de wedstrijd kregen we onze eerste strafworp na een fout op de doorgebroken Elliott. Gert-Jan zette die feilloos om. Gent zat echter wel beter in de wedstrijd de eerste minuten en liep uit naar 1-3, maar dan sloeg de Sasja motor toch aan. Het ging al snel naar 4-3 maar aan beide kanten werd slordig geacteerd en afgewerkt.  De ruststand was dan ook gelijk, 11-11.

 

Enige beterschap na de rust, waarbij Sasja 3 doelpunten op rij scoorde. Toch lieten ze Gent weer terug in de wedstrijd komen. De kloof werd nooit groter dan 3 doelpunten, niet echt om de wedstrijd met een gerust hart uit te spelen. Maar gelukkig kon ook Gent niet overtuigen en konden we de wedstrijd winnend afsluiten.

Buiten de 2 punten is het belangrijkste dat we er zijn blijven in geloven, top mannen.

 

Scoreverloop; 10’ 4-4  / 20’ 8-7 / 30’ 11-11 / 40’ 16-15 / 50’ 21-19 / 60’ 24-22

Voor Sasja:  Sam Theyssens 60’  / Nick Van Der Ent / Kostic Nemanja  3 / Van Ransbeeck Koenraad  1 / De Cubber Seppe 6 / Van Opstal Elliott 5  / Broes Geens  1 / Hans Lamberigts  / Louis Demet  / Van Ransbeeck Ewout 1 / Jasper Roelants / Gert-Jan Mathijs 5 / Kevin Jacobs / Robin De Roeck 2

Tijdstraffen: Sasja 5 x 2’   Gent 5 x 2’

Scheidsrechters: Kroyan – Beeckman

 

Verslag; Dirk Faes

29/02/2020