Sasja- Visé: Goed meegestreden

Dat Visé een sterke ploeg is dat wisten we al van vorige sezioenen. Maar aangezien ze zich nog versterkt hadden maakt wel duidelijk dat ze mee willen doen voor de prijzen. Het werd een wedstrijd waarin het er altijd heeft ingezeten, we nooit echt ondergelegen hebben maar waarbij we door omstandigheden nooit over Visé zijn geraakt.

De begin van de wedstrijd was zeker voor Visé. Ze liepen al snel uit tot 2-6 waarna we aan de achterstand begonnen knagen. Goed halverwege de eerste helft konden we zelfs op gelijke hoogte komen met 9-9. Enkele gemiste strafworpen en  tijdstraffen op het einde van de eerste helft deden ons echter de das om en gaven aan Visé de mogelijkheid om terug uit te lopen met een 12-17 ruststand tot gevolg.

 

De inhaalrace kon terug beginnen. Jammer genoeg kwamen we enkele malen terug tot op één doelpunt, maar konden nooit echt gelijk maken of er over gaan. Enkele strafschoppen en mooie worpen werden door de keeper mooi gepakt, de paal stond enkele malen enkele centimeters te veel naar binnen, … De wedstrijd eindigde op 26-29 dus proficiat aan Visé.

Wel mooi gestreden jongens en een goede inzet.

 

Scoreverloop; 10’  4-7 / 20’ 9-11 / 30’ 12-17 / 40’ 19-20 / 50’ 23-25 / 60’ 26-29

Voor Sasja: Theyssens 55’ / Schonkeren 5’ / Govaarts / Gijs 6 / Kostic 1 / Luypaert / Vandewoestyne 2 / Jacobs 6 / Stulens 1 / Roelants 1 / Van Ransbeeck 5 / De Cubber / Salmi 3 / Glinkowski / Mathijs 1

Tijdstraffen: Sasja 4 x 2’  -   Visé 3 x 2’

Scheidsrechters: Box - Martens

 

Verslag; Dirk Faes