U12 | SASJA - Schoten | 6-5 3-3 5-0

WE ZIJN KAMPIOEN VAN DE REGIO NOORD COMPETITIE!

Wat een zinderende wedstrijd. Twee ploegen die elkaar waard waren. Een volle tribune met vurige supporters.
Dit was genieten. Maar SASJA stond er: verdedigend én aanvallend.

Alle spelers toonden een geweldige inzet. In het begin waren de zenuwen even de baas want in de openingsset werden al onmiddellijk vijf open doelkansen gemist. Onze ploeg herstelde zich gelukkig snel en uiteindelijk wonnen we met één doelpunt verschil.

In de tweede set zagen we minder goed handbal langs beide kanten. De gelijke stand was dan ook rechtvaardig.

Dan kwam de beslissende derde set. Iedereen zat op het puntje van de bank. Opnieuw zoals in de eerste set werden schitterende assists uitgedeeld en waren onze achterspelers onhoudbaar, de overwinning lonkte. Eén naam wil ik toch vermelden: Mattis in de goal. Twee schitterende reddingen deden het publiek rechtveren en gaven de hele ploeg het nodige vertrouwen, 5-0 werd het.

Hier hoeft verder geen commentaar, een staande ovatie was de beloning voor de nieuwe kampioen van de Regio Noord competitie.

Nog één horde te nemen: kampioen worden van Antwerpen én Vlaams-Brabant.
Op 27 april spelen in Sorghvliedt de eerste drie van de Regio Noord tegen de eerste drie van Regio Zuid. SASJA begint alvast met een mooie 3 punten, als winnaar van hun reeks. De 2de en 3de van elke reeks starten met resp. 2 en 1 punt.

Nog 3 wedstrijdjes op 1 dag dus om dat ene puntje voorsprong op Schoten te behouden en de belagers uit Regio Zuid af te houden!

Datum: 
zaterdag, 30 maart, 2019 - 10:30
Lijst jeugd: 
Welpen