U14 Pupillen blijven winnen

Na een paar (zeer) ruime overwinningen hadden onze pupillen het dit weekend een pak moeilijker. Maar toch zetten ze hun overwinningsreeks voort met 2 overwinningen.

Pupillen Noord moesten op bezoek bij het sterke Schoten. Na ongeveer 15 seconden keken onze youngsters al tegen een achterstand aan. De concentratie werd wat aangescherpt en al snel kwamen ze 1-2 voor. De hele eerste helft werd een voorsprong behouden, maar het lukte maar niet om die verder dan 2 à 3 goals te laten uitlopen.

Na de rust kwam er een iets feller Schoten op het plein, en was het moeilijker voor Sasja om te scoren. Gedurende 11 lange minuten werd er niet gescoord : alle delen van het doelhout werden geraakt, penalties werden gemist en ballen suisden net over of naast. Gelukkig bleven verdediging en keeper schitterend werk verrichten zodat het ook lang duurde vooraleer Schoten langszij kon komen. Vanaf dan werd het een thriller van formaat. Beide ploegen gaven elkaar geen duimbreed toe. Met nog 1 minuut op de klok, kwam Sasja weer een puntje voor. Een aanval van Schoten werd nog afgeslagen, maar even later kreeg de thuisploeg nog een penalty. Een beresterke Rami stopte de penalty en kroonde zichzelf tot matchwinnaar. Einduitslag 16-17

Tegen Schoten speelden : Rami - Ferre - Raf - Kobe - Dries - Simon - Denzel - Kaitlin - Bas - Mehdi - Dree

Pupillen Zuid speelden in Putte. Coaches Jos en Carl lieten iedereen op andere posities spelen. Iedereen moest zich wat aanpassen aan die nieuwe situatie maar dat lukte wel aardig. De pupillen hebben dus weer veel bijgeleerd én evengoed een mooie overwinning in de wacht gesleept (15-19).

Tegen Putte speelden : Bas - Dree - Seth - Mehdi - Kaitlin - Fe - Simon - Denzel - Zico