Foutmelding

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (regel 579 van /customers/3/e/1/sasja-antwerpen.be/httpd.www/includes/menu.inc).

U14 SASJA Antwerpen 2 - Schoten

 

Je moet het maar doen !

Met ruime cijfers verliezen en toch 2 tevreden coaches op de bank, je moet het maar doen ! Wel, onze pupillen 2 zijn daar ruimschoots in geslaagd. 
Ja, de tegenstander was sterker, maar onze ploeg stond vol zelfvertrouwen en goesting te spelen. Een volle 50 minuten lang, want behalve de coaches zat er niemand op de bank. De eerste helft stonden we supersterk te verdedigen. Slechts 7 doelpunten tegen … de coach en supporters van Schoten waren niet zo tevreden ;-)  In de tweede helft begon de vermoeidheid parten te spelen en kon Schoten de score opdrijven. Maar onze pupillen bleven er voor gaan en probeerden vooral hun eigen spel te spelen. 
We hebben enkele zeer mooie goals gezien, en ook een dolle 2 minuten waarin (helaas) wel 5 aanvallen tegen doelhout of keeper strandden. Jammer, maar voor de supporters even goed een spektakel. 
Wie moeten we daar uitpikken voor de pluim van de week ? We hebben weer een secure Louise gezien die zelfs een penalty stopte. Kaitlin die stevig verdedigde en haar eerste gele kaart verdiend heeft (en zonder reclame te willen maken voor het maken van fouten, wil ik in dit geval toch zeggen : proficiat Kaitlin !). Jef was de beweeglijke ritselaar die enkele keren mooi de bal onderschepte en de tegenaanval lanceerde of zelf afrondde. Ilias, onze welp van dienst, die zich met veel lef zijn kans waagde en bijna scoorde. En dan nog Dries, Diede en Simon die zoals gewoonlijk het spel verdeelden en vanop back of pivot scoorden. 
Proficiat pupillen, jullie krijgen allemaal een dikke pluim ! 

 

Datum: 
dinsdag, 16 januari, 2018 - 19:00
Lijst jeugd: 
Pupillen