U14 | SASJA - Brasschaat | 32-6 (21-3)

EEN WEDSTRIJD DIE ER NIET ECHT EEN WAS

Onze tegenstrever kwam onderbemand aan de meet. Beide teams besloten om de ploeg uit Brasschaat aan te vullen met SASJA-spelers. Het ging hier uiteindelijk om een wedstrijd buiten competitie.
Lucas, Lev en Cruz versterkten Brasschaat de eerste helft en Sen, Mattis en Rocco deden dat in de tweede helft.
Hier werd nog maar eens bewezen dat handbal een teamsport is, met enkele toegevoegde sterkere spelers wordt een ploeg niet onmiddellijk veel hoger getild. De cijfers bewijzen dat.
Uiteindelijk bleek de wedstrijd toch nog bezienswaardig. De coaches zetten vooral in op de snelle tegenaanval. Onze ploeg werd door hen stevig vooruit gestuwd. Er werden niet minder dan 13 quick breaks gelopen, negen werden met een doelpunt afgerond. Het is niet eenvoudig om snelheid en accurate passes te combineren. Het werd dan ook een goede training voor onze spelers en speelsters.
Ferre, met een gebroken sleutelbeen, keek ernaar en zag dat het goed was. Hij zal de komende weken out zijn.
De wedstrijd werd feestelijk beëindigd door Pippa, die de 30 ste goal binnen kegelde en Seth die een laatste doelpunt scoorde met een pirouette.
Volgende week spelen we tegen Schoten 1, de tweede in de rangschikking met evenveel punten. Hier zal het niet zo eenvoudig gaan, veronderstel ik.

Verslag: Roger Riské

Datum: 
zaterdag, 12 oktober, 2019 - 12:00
Lijst jeugd: 
Pupillen