U14: Sasja2 - Atomix

We zijn op dreef !

Een goede tweede helft tegen Uilenspiegel, een mooie winst tegen Merksem, een schitterende match in Schoten (ook al konden we die niet winnen). Deze mooie reeks werd verder gezet met een dik verdiende winst tegen Atomix.

Tien minuutjes te laat komen had deze match grote gevolgen. In no time 5 goalen tegen de netten ! Dat hadden we al een keer meegemaakt, maar toen vlogen die goalen om onze oren. Nu was het aan ons om stevig uit te halen. Eerst Lydia en daarna 4 keer op rij onze youngster Kobe. Ook de rest van de match zagen we een sterke Kobe : ballen onderscheppen in verdediging, het spel verdelen op midback en goalen binnenranselen alsof het niks is. Reden genoeg dus om hem de pluim van de week te geven. Proficiat, Kobe !

Hoogtepunt van de match was een – om het met de woorden van Sven te zeggen - waanzínnige pas van Lydia van de eigen 9m tot de 9m aan de andere kant van het veld, waarna Kobe netjes kon afwerken.

Verder zagen een heel solide verdediging en mooi samenspel in de aanval. De tegenpartij liet ons toe om regelmatig van op 9 m aan te leggen, wat onze powerkanonnen dan ook gretig deden. Maar we konden evenzeer genieten van knappe steekpasjes naar pivot, en insnijdende hoeken die de hele verdediging overhoop haalden. De pas van Diede op de insnijdende Simon, en van Jolien op broer Kobe waren zo’n pareltjes ; perfect aangespeeld en al even perfect afgewerkt.

Jongens & meisjes, misschien gaat het de komende matchen ook een keertje minder goed. Maar vergeet nooit dat jullie in staat zijn om heerlijk handbal te spelen !

Datum: 
zondag, 26 maart, 2017 - 14:45 to maandag, 26 maart, 2018 - 14:45
Lijst jeugd: 
Pupillen