U14 | Uilenspiegel B - SASJA | 16-22 (7-10)

EEN DAVERENDE START

Dit was de tweede wedstrijd in onze competitie. We zagen een overwicht op het veld tegen toch een waardige tegenstander. De start oogde misschien wat aarzelend. Enkele balverliezen, een paar minder goede passen en drie schoten naast het doel boden geen echt mooi begin.
Uilenspiegel gaf stevig weerwerk met doelen vanop hoek en 9 meter. We hadden onze handen vol met de linkerback die erg moeilijk af te stoppen bleek. Na 10 minuten stond het dan ook maar 4-4.

Daarna vonden we stilaan ons eigen spel. De drie-drie verdediging van Uilenspiegel maakte het ons gemakkelijk. Eenmaal voorbij de frontlinie vonden we grote gaten aan de cirkel. Hiervan konden we volop profiteren, ook al kwamen verschillende assists niet aan en werden er enkele lijnfouten gefloten.

De tweede helft liet een heel ander spelbeeld zien. We overklasten Uilenspiegel, de verdediging werd op een hoopje gespeeld en we scoorden vlotjes. Onze doelman verdient voor deze wedstrijd toch echt wel een pluim: hij stopte twee strafworpen en hield zestien (16) doelpogingen tegen!

Minpuntje in deze wedstrijd was het onzekere fluiten van de scheidsrechters. Kortom, we zagen een ploeg waar we dit seizoen zeker meer fraais mogen van verwachten. Dit belooft…

verslag: Roger Riské

Datum: 
zondag, 22 september, 2019 - 13:30
Lijst jeugd: 
Pupillen