U14 | Welta - SASJA | 10-34 (3-17)

Het ziet er naar uit dat we in de regio dit seizoen op niet veel tegenstand moeten rekenen. Een op elkaar ingespeelde ploeg met duidelijk ingeslepen looplijnen die week na week tegen jongens en meisjes spelen die, met alle respect en met uitzondering van 1 a 2 spelers, amper een bal kunnen aannemen, zorgt er voor dat onze ploeg waarschijnlijk meer heeft aan een doorgedreven training dan aan de wekelijkse wedstrijden.

De wedstrijd zelf dan: dat was weer 50 minuten eenrichtingsverkeer (zeker indien men niet van speelhelft wisselt tijdens de rust), met mooie combinaties en individuele acties. Op de eerste tegengoal was het ditmaal 5 minuten wachten, maar de 3-17 ruststand bevestigde dat de tegenstander ook vandaag weer weinig in de weg zou kunnen leggen.

De 2de helft ving aan met een liefdadigheidsactie wanneer 2 van onze spelers een Welta-shirt aantrokken. Niet dat de rest van de ploeg deze 2 op een voorkeursbehandeling trakteerden: er werd keihard verdedigd. Van uw vrienden moet ge het hebben!

Het zorgde er wel voor dat onze doelman de bal meer uit het net moest vissen in de 2de helft, maar aan de scoringsdrang werd niet geraakt: 10-34 bij het eindsignaal en weeral gelukkige ouders die mochten trakteren!

SASJA was in Mechelen met Ilias (d), Bas, Seth, Ferre, Liz, Dree, Raf, Kobe, Mehdi, Bilal en Zico.

Verslag: Kenny Claes

Datum: 
zaterdag, 20 oktober, 2018 - 12:30
Lijst jeugd: 
Pupillen