U16 | SASJA – Welta | 36 - 9 (19-3)

Nadat in de heenmatch de tegenstander met onwaarschijnlijke 46-6 werd weggeblazen, was de vraag in hoeverre we vandaag zouden kunnen spreken van een wedstrijd. Door blessures en afwezigheden kwam daar dan nog eens bij dat Welta met slechts 7 spelers kwam opdagen.

Met de heenmatch in het achterhoofd en de lege bank van de tegenstander in gedachten, begon onze ploeg traag aan de wedstrijd. Nadat we na 2 minuten in het krijt stonden en Welta op gelijke hoogte stond met 3-3, vonden we blijkbaar dat de Hobokense gastvrijheid lang genoeg had geduurd. Net zoals in de heenwedstrijd volgde er een lange periode waarin Welta geen doelpunt kon maken. Ditmaal bedroeg deze periode 26 minuten (meer dan een helft dus!) en was de tussenspurt goed voor 16-0.

De 2de helft begon zoals de eerste. Veel foute passen en ondoordacht aanvalsspel had als resultaat dat we zelfs virtueel 2-4 achterstonden na 8’ in de 2de helft! Tijd voor een time-out en een welverdiende donderpreek van onze coaches. Iedereen was terug bij de les en in de resterende 15 minuten, waarin Welta time-outs gebruikte om hun spelers op adem te laten komen, werd de match afgesloten met een logische en ruime 36-9 overwinning.

Speelden voor SASJA: Jef (d), Simon, Liam, Senne, Wout, Dries, Ferre en Kaitlin, bijgestaan door Kobe en Raf van de pupillen.

Van Crombrugge (d), Leys (5), Hilven, Verhoeven (7), Van der Hallen W. (5), Stienen (6), De Loose (9), Claes, Van der Hallen R. (1), Van Gestel (3)

Datum: 
zaterdag, 24 november, 2018 - 17:00
Lijst jeugd: 
Miniemen