U16 | Welta - SASJA | 6 - 46 (1-22)

De grote boze wolf zou fier zijn: Welta kreeg de kans nog niet om te vragen ‘maar SASJA, waarom...’ of het was al met huid en haar opgepeuzeld door een niet aflatend Sasja. Zat de ochtendtraining van 2h er voor iets tussen?

Voor zij die er nog aan twijfelden: onze miniemen, die twijfelend aan het seizoen begonnen, staan er! Toegegeven, de tegenstand was niet de sterkste, maar het is de verdienste van de ploeg dat ze 50’ bleef doorgaan en met zo’n honger speelde dat voor de eerste maal dit seizoen de kaap van 40 doelpunten in een match werd bereikt!

Over de match zelf valt, met zo’n score, uiteraard weinig te zeggen. 46 goals, dit maak je niet elk weekend mee.

De 6 goals van Welta waren echter niet per se een teken van offensieve zwakte van de tegenstander: een sterk op de poten staande verdediging, in combinatie met een doelvrouw die haar sterkste prestatie van het seizoen afleverde, zorgden ervoor dat de Bonheidenaren de wanhoop nabij waren en van letterlijk overal begonnen schieten.

Hét te onthouden feit van de match: de 0-29 tussensprint (marathon?) van 1-1 naar 1-30!

Lieten Welta achter met een kater: Louise (d), Simon, Liam, Senne, Wout, Dries, Ferre, Kaitlin en Jef.

Ofte: Evens (d), Leys (9), Hilven (3), Verhoeven (3), Van der Hallen (6), Stienen (13), De Loose (9), Claes, Van Crombrugge (3)

Verslag: Kenny Claes

Datum: 
zaterdag, 20 oktober, 2018 - 13:45
Lijst jeugd: 
Miniemen