U16 wint topmatch tegen Schoten 1

U16  Sasja Antwerpen - Schoten 1    23 - 15

Even wat aandacht voor de jeugd, wat toch ook de toekomst is van Sasja. Vandaag stond in de reeks van onze U16 (oftewel de miniemen) zowaar een topmatch op het programma. Op het einde van een vakantie is het vaak even afwachten of alle spelers terug zijn van een uitstap met de ouders, maar gelukkig viel dat best mee, want op twee spelers na kwam iedereen opdagen. En dat was ook nodig ,want met Schoten 1 als tegenstander stonden de nummers één en twee tegenover elkaar.

Een topmatch, maar wel één die bijzonder sportief werd beslist, want de eerste gele kaart viel pas halverwege de tweede helft en er viel verder slechts één tijdstraf te noteren en dan niet eens voor een gevaarlijke overtreding. Vorige week keken beide ploegen elkaar al eens in de ogen tijdens een VHV-tornooi en toen waren de Schotenaars net iets sterker en dus wisten onze U16-ers dat ze vanaf de eerste minuut bij de les moesten zijn. Dat kon niet beletten dat Schoten in den beginne toch lichtjes baas ws en uitliep tot 3-6. Een goede ingrep van de coaches deed de wedstrijd echter kantelen. Er werd beter verdedigd en aanvallend werd iets meer geduld aan de dag gelegd. Dat zorgde voor een 12- voorsprong bij de rust.
Na de rust hielden onze jongens en meisjes de voorsprong vast. Senne, Amber, Evert en Louis zorgden voor de doelpunten en Jonas speelde stond goed te keepen, zodat Sasja dezetopper dan ook vediend won met 23-15 en daarmee aan de leiding komt in de rangschikking met één punt meer dan Schoten 1 en drie meer dan Zandvliet, maar die laatsten hebben nog twee wedstrijden te goed. Het wordt dus nog spannend !

Datum: 
zaterdag, 5 november, 2016 - 19:00 to zondag, 5 november, 2017 - 17:45
Lijst jeugd: 
Miniemen