Visé - Sasja: jammer

Op een zondagnamiddag afzakken naar de Walen is nooit gunstig, daarbij komt dat door het gemis van 2 ervaren teamleden we met slechts 12 spelers op het blad stonden.
De wedstrijd begon vrij zenuwachtig langs beide kanten. Elk team wist dat dit belangrijk was voor de rangschikking. De winnaar zou zich meteen naar de tweede plaats kunnen brengen.
Visé scoorde als eerste na 3 minuten waarbij snel daarna Nemanja ook voor SASJA het eerste doelpunt kon maken.
Het ging gelijk op maar na een kwartiertje kon Visé een eerste klein kloofje maken; stand 9-5 na 20 minuten. Maar onze jongens gaven zich niet meteen gewonnen en vochten terug, waarbij in de 29° minuut 12 gelijk op de bordjes stond. Spijtig dat na een time out van Visé in de laatste seconde dan toch met 13-12 naar de kleedkamers trokken.


Na de rust dachten de supporters dat onze jongens er meteen tegen aan zouden gaan. Iedereen geloofde er nog helemaal in, maar niets was minder waar. Dom balverlies, weinig concentratie en een Visé dat gebrand was om de voorstaand te vergroten zorgde ervoor dat na 6 minuten spelen de stand naar 19 – 14 werd gebracht.
Time out van de coach zou verandering moeten brengen en dat deed het ook. Na 20 minuten begon SASJA aan de inhaalbeweging en van 24-18 hingen in  de 26° minuut de bordjes weer gelijk : 25-25!
Iedereen dacht dat de buit binnen was, erop en erover met nog maar 4 minuten te spelen; maar opnieuw zakten onze jongens weg. En Visé, gekend voor zijn doorzettingsvermogen, maakte de klus af. Eindstand 29 -25.
Een zure eindstand want de buit was ei zo na binnen. Met een mannetje meer had dit zeker gekund.

Sam Theyssens 1; Elliott van Opstal 2; Tulendic Bojan 6; Decubber Seppe 7; Kostic Nemanja 2; Van Ransbeeck Koenraad 3; Lamberigts Hans 3; Op Het veld Chretien 1

Volgende week thuiswedstrijd tegen Houthalen.
Supporters allen op post om onze jongens te komen aanmoedigen.