Wanneer gaat het geluk kantelen?

We gaan geen uitvluchten zoeken voor onze grootste nederlaag in jaren. Gewoon even de feiten opsommen. Als je slechts 8 veldspelers op het wedstrijdblad kan zetten, waarvan er dan nog 2 niet mogen spelen door ziekte en kwetsuren is geen goed vooruitzicht. Als er dan nog één van de meest ervaren spelers uitvalt met een hamstringblessure heb je helemaal niets meer te vertellen.

Na onze mooie overwinning van vorige week hoopte iedereen natuurlijk dat we dit gingen kunnen herhalen. Maar in de loop van de week en weekend is onze zieken-gekwetstenboeg uitgegroeid tot maar liefst 10 tot 12 spelers die niet of niet volledig inzetbaar bleken te zijn. We kunnen gewoon zeggen dat we gespeeld hebben met de middelen die we hadden. Het lijstje: Aaron / Kevin / Nemanja / Stijn / Timo / Sibren / Robin / Yme / Kobe / Mattias / Broes en nu nog Gert-Jan erbij.

Aalsmeer begon al snel uit te lopen zodat we bij de rust tegen een onoverbrugbare achterstand van 14-5 aankeken.

In de tweede helft ging Aalsmeer door op zijn elan en konden zo oververdiend winnen. Mooi om te zien dat ze gesteund werden door hun publiek. De sportiviteit van de spelersbank was soms zoek, wat niet te begrijpen valt met zulke scores.

Dus een oververdiende 34-14 zege voor Aalsmeer. En wij, wij hebben gestreden met de middelen die we hadden. Een onmogelijk gevecht zo bleek achteraf maar hopelijk vinden onze spelers hun energie, vechtlust en gezondheid terug tegen de volgende thuiswedstrijd.

 

Scoreverloop; 10’  4-3 / 20’ 9-4 / 30’ 14-5 / 40’ 20-7 / 50’ 25-11 / 60’ 34-14

Voor Sasja: Dias 30’ / Theyssens 30’ / Gijs 4 / Barbaric / Soetaert 1 / Kostic / Lamberigts 4 / Rola 2 / Mathijs / Roelants 3 /  

Tijdstraffen: Sasja 1 x 2’   -   Aalsmeer 4 x 2’

Scheidsrechters: Box - Claes