We zijn je niet vergeten!

Beste Sasjafans, ouders, spelers en speelsters,

Het is al een hele tijd geleden dat we mekaar nog gezien of gehoord hebben, laat staan samen een balletje gegooid. Paf! Van de ene dag op de andere alle sporthallen dicht, trainingen afgelast en de hele competitie stopgezet. Allemaal de schuld van dat kleine monster Covid-19.

Weken, maanden moeten we elkaar nu al missen en kunnen we onze hobby, onze geliefde sport niet meer beoefenen, want je weet: Maggie heeft gezegd “Blijf in uw kot”. En dat hebben we met zijn allen ook braaf gedaan. Eerst dachten we nog dat het vlug voorbij zou zijn, maar al snel werd duidelijk dat dit verkeerd gedacht was. Even was het stil op alle fronten, maar dan hebben we ons herpakt. En het is dus niet omdat we elkaar niet meer hebben gezien, dat we ook niet aan jullie hebben gedacht. Want dàt hebben we wel gedaan. We hebben de voorbije weken niet stilgezeten en al de voorbereidingen getroffen voor het komende seizoen. Dat allemaal met een grote “maar”, want ook wij weten niet wat er de komende periode wel, dan niet nog zal beslist worden.

We kunnen voorlopig dus alleen maar hopen dat de dingen die we hieronder al aan jullie meegeven, ook echt zullen kunnen doorgaan, maar dan hebben jullie toch al iets om naar uit te kijken.

 1. De volgende competitie begint waarschijnlijk half september, zoals het de andere jaren ook al het geval was. We hopen natuurlijk om enkele weken daarvoor ook al terug samen te kunnen trainen.
 2. Nieuw is dat we dit jaar starten met een heuse meisjesploeg, de M13
 3. Voor een aantal ploegen zal weldra ook nieuwe wedstrijdkledij worden aangekocht
 4. Binnenkort krijgen jullie een nieuw bericht, waarin we zullen uitleggen hoe en wanneer je kan inschrijven (via Jespo) voor volgend seizoen en op welke manier het lidgeld kan geregeld worden
 5. De trainingsuren en –plaatsen zullen een beetje anders zijn dan het voorbije seizoen:

  Categorie

  Dag

  Tijdstip

  Locatie

  U8 / U10

  Woensdag

  14u30 – 16u00

  Notelaar

   

  U12 / M13

  Maandag (enkel competitie)

  Woensdag

  Donderdag

  17u30 – 19u00

  14u30 – 16u00

  17u15 – 19u00

  Sorghvliedt

  Sorghvliedt

  Kiel

   

  U14

  Maandag

  Woensdag

  Donderdag

  17u30 – 19u00

  16u00 – 17u30

  17u15 – 19u00

  Sorghvliedt

  Sorghvliedt

  Fort VIII / Sportschuur

   

  U16 / U18

  Maandag

  Dinsdag

  Donderdag

  18u00 – 20u00

  18u00 – 19u30

  18u00 – 19u30

  Notelaar

  Notelaar

  Sorghvliedt

 6. Door het stopzetten van de competitie zijn er voor het voorbije seizoen geen kampioenen aangeduid. Toch willen we, zodra we weer kunnen handballen, een gelegenheid bepalen waarop we de verschillende jeugdploegen, die toch weer knap gepresteerd hebben, even in het zonnetje kunnen zetten
 7. Ook voor het handbalkamp in augustus zijn al alle afspraken gemaakt. Het is enkel nog wachten op de toelating van de regering of dan al terug sportkampen mogen doorgaan. Vingers kruisen dus!
  Bericht om eventueel in te schrijven, krijg je dan zeker op tijd.

Hou het gezond en tot heel binnenkort!

De jeugdcel en de trainers van je geliefde handbalclub, Sasja.

Datum: 
zaterdag, 9 mei, 2020 (All day)
Lijst jeugd: 
Kadetten
Miniemen
Pupillen
Welpen
Pagadders