Belangrijke punten tegen Grace-Hollogne voor Sasja2

Sasja2 heeft zondagmiddag twee belangrijke punten behaald tegen Grace-Hollogne, de tweede in de stand in 2de nationale. Er werd gewonnen met 26-25 tegen deze taaie tegenstander. De ganse wedstrijd stonden onze jongens op voorsprong. Maar op het laatste leken ze de zege nog uit handen te zullen geven, maar Sibren Bertels besliste daar gelukkig anders over. 

Proficiat mannen yes

25 november Sasja - Tongeren en Sasja Dinner

Zaterdag 25 november spelen we nog eens een thuiswedstrijd. Dit maal tegen Tongeren, een rechtstreekse concurrent voor de felbegeerde Bene-League plaatsen voor volgend seizoen. De wedstrijd start om 20.15u. Voorafgaande aan de wedstrijd hebben we ook weer een Sasja Dinner. U kan inschrijven tot donderdag 24 november bij secretariaat@sasja-antwerpen.be De prijs bedraagt 25€ indien U over een abonnement beschikt, anders betaalt U 30€ inkom voor de wedstrijd inbegrepen. U wordt om 18u verwacht voor een aperitief.

Menu:

Tomatensoep met balletjes

Kip omhuld met spek en kruiden kaas en boontjes

Dessert

Hopelijk tot dan smiley

Oververdiend punt mee uit Volendam

Om een gelijkspel  te behalen in Volendam hadden we op voorhand willen tekenen. Alleen, op geen enkel moment hebben we echt onder gelegen tegen Volendam, buiten misschien een tiental minuten begin tweede helft,  en toch gaan we maar met één punt huiswaarts. Ik kan best niet te veel uitwijden over het hoe en waarom, maar zelden zo een onkundige leiding gezien. Spelregels voor handbal zijn nog altijd voor beide ploegen hetzelfde dacht ik. Dus proficiat mannen om toch te blijven knokken. 

kwartfinale BVB bereikt

 

Een achtste finale voor de Beker van België tegen een ploeg uit eerste nationale, zou op zich geen probleem mogen zijn. Maar wetende dat de wedstrijd om 21u start, in het midden van de week en het tegen een goed spelende ploeg uit eerste nationale is, waren we toch voorbereid om het tegen Houthalen op te nemen. Kevin en enkele andere vaste waarden werden zoveel mogelijk gespaard, Yme en Nemanja waren geblesseerd. 

Verplaatsing naar Volendam

Dit weekend staan we weer voor een verre verplaatsing. Dit maal gaan we op bezoek in Volendam. Volendam staat op een 7de plaats in het klassement met 10 punten. Maar willen we verder aan onze opmars werken moeten we toch proberen om de punten mee naar Hoboken te brengen. 

Indien U mee wil gaan supporteren, de bus vertrekt om 15u aan de sporthal. De wedstrijd start om 19u en is ook te volgen via live stream

De eerste overwinning is binnen

Een verplaatsing naar de ploeg die net onder je staat in de stand, brengt een gevoel van hoop maar tegelijkertijd ook stress mee. Omdat er nu juist één wedstrijd moet gewonnen worden is het die wel. En ja, het is gelukt, onze eerste overwinning is binnen. Na 60 minuten met misschien niet altijd mooi handbal maar wel hard werken, mogen we voor de eerste keer dit seizoen twee punten bij ons saldo bijtellen. Quintus blijft laatste in de stand van de Bene-League en wij komen op 3 punten, slechts één punt achter Tongeren en Hurry Up.

Het eerste punt is binnen

En ja, het eerste punt is dus binnen. Niet met een onberispelijke wedstrijd, niet met mooi handbal van begin tot einde, maar met wilskracht en inzet. En dat is het belangrijkste als je in die positie zit, dat je blijft vechten. Yme Bertels moest noodgedwongen aan de kant blijven met een rugblessure, dus het was een beetje puzzelen. De wedstrijd begon met een minuut stilte voor Jean en we zijn er zeker van dat hij van daarboven een handje heeft geholpen.

Bedankt

Een woordje van dank aan alle medewerkers, kokers, bakkers, barmannen en vrouwen, opdieners en afruimers, kokers, eters, .... die van onze mosselsouper een succes hebben gemaakt. smiley

Verslag J18 Sasja HC - Schoten HC

Omdat Senne (schoolreis)en Kushtrim (familiefeest) ontbraken, moesten onze kadetten het zaterdag, met slechts zes veldspelers en een doelman, opnemen tegen HC Schoten dat precies het dubbele aantal spelers op het wedstrijdblad kon zetten.  Zo hadden velen voor aanvang van de partij het gevoel dat het misschien wel eens een mission impossible zou kunnen worden. Maar daar dachten onze kadetten het hunne van. Ze namen meteen de leiding en buiten 3-3 geraakte Schoten de ganse eerste helft niet meer langszij. Louis toonde zich goed bij shot en Jonas stond stevig te keepen en na zowat 20 minuten stond er zowaar 10-5 op het bord. De Schotenaars konden voor rust het verschil wel nog beperken tot 12-9.

Pagina's