Club

Woord van de Voorzitter

Mijn relatie met Sasja start in 2000 nadat Alex Jacobs en Tom Van Der Goten mij vroegen om mee de medische begeleiding te ondersteunen. Ik leerde Sasja kennen als een sympathieke club met hardwerkende vrijwilligers en spelers, die aan topsport doen maar die daar zeker niet hun boterham mee kunnen verdienen. Ik beleefde ook mee hoe 2008 het jaar van Sasja werd met titel, bekerwinst en de zege in de Beneliga.

Recentelijk gaat het wat moeilijker en daar kunnen verschillende redenen voor opgesomd worden. De laatste jaren ben ik mij het lot van de club meer gaan aantrekken en heb ik me ook meer geëngageerd. Dit leidde een jaar geleden tot het opnemen van het voorzitterschap.

De basis waarop we willen inzetten, vragen weinig inspanningen daar de club stevige fundamenten heeft: een stabiele structuur, een knowhow voor topsport, een geroemd jeugdbeleid en een trouwe supporterskern. Vanuit deze waarden willen we rustig verder bouwen aan een beleid vooral gericht op de Belgische jeugd. We hopen dat we naar de toekomst de relatie met de Antwerpse clubs nog kunnen verbeteren om samen een heuse jeugdacademie op poten te zetten.

De focus blijft om handbal te beleven in een serene, respectvolle omgeving maar met een gezonde ambitie naar tophandbal toe.

Ik zou dan met een knipoog SASJA willen herdopen tot

S

A

S

J

                      

SAmen Sterk Jeugdacademie Ambitie

 

Nick Jansen