Eynatten - Sasja: het is 5 voor 12

Eynatten heeft duidelijk naar deze dag geleefd. Voor de wedstrijd zat de sfeer er al volop in. Publiek werd opgewarmd met klappers en muziek en alle jeugdploegen van 4 à 5 jarigen tem de U16 werden voorgesteld aan het publiek. Je zou denken dat met zo’n publiek je het beste van jezelf wil laten zien. Niets was minder waar.

Terwijl Sasja bal had om te starten was het toch Eynatten die de eerste 2 doelpunten kon maken. Pas na 13 minuten werd de eerste echte goal van SASJA gemaakt. We hadden daarvoor 3 strafworpen gekregen die deze keer gelukkig allen feilloos werden omgezet. Na een klein kwartiertje 5 - 4.

Het ging wat gelijk op maar het werd duidelijk dat Eynatten meer gedreven en meer vechtlust had dan SASJA. Onze jongens blijven te traag, spelen te lateraal, gaan te weinig naar voor om druk te zetten. Ze maken het Eynatten op deze manier ook gemakkelijk om balletjes te pikken.

 

Verdedigend ging het niet zo slecht maar het scoren bleef uit. Te veel balverlies, de netten werden niet tussen de palen gezocht en daarbovenop een keeper die alle ballen beneden maar op te rapen had.

Ruststand 14-9.

Met de start van de tweede helft dachten we nog dat alles mogelijk was, maar dichter dan 4 punten kwamen we niet meer.

Op het einde was dan ook het vat af, sommige spelers moesten wel 60 minuten aan de bak ( kwetsuur Gert Jan en afwezigheid Kamil)  maar de drive, de vechtlust, het mes tussen de tanden hebben we nooit te zien gekregen.

Eindstand 27-20

Het zal deze week een echte wake-up call worden want het is 5 voor 12!

We hebben nu nog alles in handen om de Play offs nog binnen te halen, maar dan moeten we wel bij de volgende wedstrijden de punten binnen halen.

 

Sam Theyssens 60’ Geens Broes 3; Van Opstall Elliott 3; Decubber Seppe 3; Jacobs Kevin 1; Kostich Nemanja 1; Van Ransbeeck Koenraad 2; Lamberigts Hans 6; Van Ransbeeck Ewout 1

 

Scheidsrechters Cappa - Schreder