Sasja HC – DB Gent: Ten onder in de laatste minuten

Dat er diende gewonnen te worden was iedereen van overtuigd. Als je dan de ganse wedstrijd voor staat en net in de laatste minuten het onderspit moet delven is het extra zuur. Een slechte afwerking bij momenten, fouten in de verdediging en een ondermaatse arbitrage zorgden er voor dat we puntenloos achter bleven.

Chretien opende de score maar Gent kon snel tegenscoren en zo verliepen de eerste minuten gelijk opgaand. Tamelijk vroeg in de wedstrijd kon Sasja echter een kloof van 5 doelpunten slagen, maar toch lieten ze Gent nog gevaarlijk dichtbij komen aan het einde van de eerste helft om op het laatste moment toch nog enkele malen tegen te scoren.

 

Gent kwam attenter uit de kleedkamer en na 3 minuten was alles te herdoen met een gelijke stand. Weer werd een versnelling hoger geschakeld om terug 5 doelpunten uit te lopen maar telkens werd de fout gemaakt om de tegenstander te laten terugkomen. De laatste 7 minuten van de wedstrijd gingen gelijk op om dan toch nog in de laatste minuut het deksel op de neus te krijgen na een vermeende hoekfout.

We zullen moeten blijven knokken voor elk punt om het seizoen op een positieve manier af te sluiten.

Scoreverloop; 10’ 7-5  / 20’ 13-9 / 30’ 17-14 / 40’ 25-21 / 50’ 29-27 / 60’ 32-33

Voor Sasja:  Sam Theyssens 45’  / Nick Van Der Ent 15’ / Kostic Nemanja 7  / Van Ransbeeck Koenraad  3 / Lamberigts Hans 6  / De Cubber Seppe 7 / Van Opstal Elliott 3 / Op Het Veld Chretien 3 / Broes Geens  / Louis Demet 2 / Van Ransbeeck Ewout 1

Tijdstraffen: Sasja 6 x 2’   Gent 3 x 2’

Scheidsrechters: Evers  - Broothaers

 

Verslag; Dirk Faes

7/12/2019