Sasja HC – HC Eynatten-Raeren: De perfecte start

Sasja is goed aan de play-downs begonnen met een mooie collectieve overwinning tegen Eynatten. Nooit een gemakkelijke tegenstander, dus een goed begin was belangrijk. Daarmee komen we ook aan de leiding in de competitie.

Sasja begon aan een hoog tempo aan de wedstrijd en kon Eynatten al snel bij de keel grijpen. Onder leiding van Nemanja werd de bal goed en snel rond gespeeld. Hij slaagde er in om zelf veel te scoren en ook om andere jongens te laten scoren. Koenraad knalde er maar liefst 7 tegen de netten en Elliott 5 waarvan enkele mooie op tegenaanval. Sam voorkwam enkele gemaakte doelpunten maar er moet vooral gezegd worden dat de verdediging er “stond” vandaag. We konden dan ook gaan rusten met een mooie 16-11 voorsprong.

 

Het begin van de tweede helft ging wat moeizamer en we lieten de Oostkantonners wat dichter komen. Maar de vlam sloeg op tijd terug in de pan en Sasja liep terug verder uit. De wedstrijd kon mooi uitgespeeld worden en alle spelers kwamen aan bod. Een mooie collectieve prestatie dus waarop we moeten verder bouwen. Top gedaan mannen.

 

Scoreverloop; 10’ 6-4  / 20’ 11-7 / 30’ 16-11 / 40’ 19-15 / 50’ 23-17 / 60’ 28-22

Voor Sasja:  Sam Theyssens 55’  / Nick Van Der Ent 5’ / Kostic Nemanja 8  / Van Ransbeeck Koenraad  7 / Lamberigts Hans  2 / De Cubber Seppe 1 / Van Opstal Elliott 5  / Broes Geens  1/ Louis Demet  / Van Ransbeeck Ewout / Jasper Roelants / Gert-Jan Mathijs 4

Tijdstraffen: Sasja 6 x 2’   Eynatten 2 x 2’

Scheidsrechters: Gilis - Beulakker

 

Verslag; Dirk Faes

25/01/2020