Sasja HC – Vise: overwinning met inzet

Een verdiende overwinning tegen Visé. Zonder Gert-Jan (gekwetst) en Kamil (Polen). Bovenal een overwinning op wilskracht en inzet door en voor de ganse ploeg.

Sasja ging in sneltempo van start en Sam voorkwam reeds in de eerste minuten enkele tegentreffers van Visé. In 5 minuten tijd liep Sasja even veel doelpunten uit. Seppe, Chretien en Elliott deden hun ding, Nemanja dirigeerde de verdediging en Hans nam zijn verantwoordelijkheid, scoorde en liet scoren. Pas in de 7de minuut kon Visé een eerste keer een tegengoal maken. Een time-out bracht wat beterschap voor de Luikenaars en zo konden ze de rest van de eerste helft ongeveer gelijke tred houden.

 

De tweede helft kon Sasja het spelniveau aanhouden, iets wat in het verleden soms ook een probleem was. Maar iedereen bleef knokken en ook Broes en Ewout konden hun duit in het zakje doen en hun doelpuntjes meepikken.

Een deugddoende overwinning. Nu gaan we proberen dit niveau en vooral de inzet en vertrouwen vast te houden om zo de komende weken nog punten te rapen.

 

Scoreverloop; 10’ 8-2  / 20’ 12-8 / 30’ 17-11 / 40’ 22-14 / 50’ 26-19 / 60’ 30-23

Voor Sasja:  Sam Theyssens 60’  / Nick Van Der Ent / Kostic Nemanja 5  / Van Ransbeeck Koenraad 1  / Lamberigts Hans 7  / De Cubber Seppe 6 / Van Opstal Elliott 5 / Op Het Veld Chretien 3 / Ewout Van Ransbeeck 2 / Broes Geens 1 / Louis Demet /

Tijdstraffen: Sasja 2 x 2’   Visé 4 x 2’

Scheidsrechters: Verschaeve - Depoortere

 

Verslag; Dirk Faes

23/11/2019