SPONSORMARATHON 11/9 Nick Jansen

Onze voorzitter, Nick Jansen, zal op 11 september de eerste Antwerp night marathon meelopen. Hij doet dit niet zomaar... Hij loopt namelijk voor een goed doel: Stamceltherapie bij een ernstige vorm van Multiple Sclerose. Multiple Sclerose is een chronische ziekte waarbij er ontstekingen ontstaan in het centrale zenuwstelsel.

Het was Alex Jacobs, onze T1,  die Nick vertelde dat zijn goede handbalvriend Guido Douven aan een ernstige vorm van M.S. lijdt. Guido heeft samengewerkt met Alex en zorgde voor contacten van Sasja met buitenlandse spelers. Op dit moment verzorgt Guido dagelijks zijn zwaar gehandicapte zoon, Robbe. Hij voelt dat hij deze zorgen fysisch alsmaar moeilijker kan dragen en dit verontrust hem. Om zijn zoon te kunnen blijven verzorgen, droomt Guido van een peperdure stamcel therapie. Nick heeft daarom besloten om voor Guido en Robbe de marathon te lopen. Wij dragen vanuit de hele Sasja familie een warm hart toe aan Robbe en Guido en wensen Nick heel veel succes!

Wil jij jouw steentje bijdragen? Wil jij bijdragen aan de zoektocht van Guido en Robbe, om nog vele jaren samen door te kunnen brengen?

Stort dan hier:  https://www.gofundme.com/f/stamceltherapie-multiple-sclerose