U14 | SASJA - Uilenspiegel | 23-20 (13-12)

ONVERWACHTE TEGENSTAND

Deze wedstrijd liet zich niet aankondigen als een moeilijk te nemen klip. Onze ploeg begon met slordig verdedigen. Na een tiental minuten stonden we al vijf doelpunten achter. Dit was niet voorzien.

Uilenspiegel verdedigde goed maar was vooral in aanval heel sterk. Twee spelers bepaalden daar het spel. Zodra wij beseften dat we ons moesten concentreren op die twee pionnen, liep onze verdediging terug zoals het hoorde. We bogen de achterstand om: Pippa zette met een hattrick (dit is drie keer scoren op een rij) in en onze achterspelers deden er elk ook nog eens drie bij. Zo bereikten we de rust met een voorsprong van één doelpunt. Op de tribune klonk een zucht van opluchting. Een sterk staaltje vechtlust.

De tweede helft bleef spannend alhoewel we voortdurend op voorsprong stonden. Rocco viel op door zijn grote inzet. Seth deelde zijn assists uiten maakte met een onderarms schot één van de knapste doelen van de wedstrijd. Lev en Louis liepen het hart uit het lijf op de hoeken, de verdediging van Uilenspiegel liet echter niet toe dat ze goed aangespeeld konden worden. Ferre vierde zijn heroptreden met een mooi doelpunt, Sen scoorde op cirkel en Stan liep met zijn snelle benen een mooie quick break.

Al bij al een welverdiende overwinning, ook al was het niet zonder moeite…

Verslag: Roger Riské

Datum: 
zaterdag, 30 november, 2019 - 12:30
Lijst jeugd: 
Pupillen