U18 | Schoten - SASJA | 21 - 25 (10-11)

Aangevuld met een handvol miniemen tegen de 2 e ploeg van Schoten die dan waren aangevuld met enkele sterren uit hun 1 e ploeg (Brian en Jordi). Dan is het een kwestie van goed stevig verdedigen om de tegenstander hard voor haar doelpuntje te laten werken.
Getuige 2 gele kaarten en een 2 minuten aan onze kant na 7 minuten, voldeden we hieraan … niet echt, we waren enkele keren te laat (of zelfs niet aan het uitstappen en pakten de tegenstanders dan te laat op met de pijnlijke gevolgen, zelfs een goal achter na 8 minuten). Nadat we weer voltallig zijn komen we in een mooie flow en Schoten wordt van het scoren afgehouden. Na 12 minuten is het dan ook 3 – 6, maar de wedstrijd is nog lang niet gelopen. In het later deel van de 1 e time pakken we nog eens 2 x 2 minuten en kan Schoten terug wat afknabbelen van de achterstand. Er is zelfs een spanne van 7 minuten waarin er aan beide kanten helemaal niet wordt gescoord. We rusten met een klein voordeel van 10 -11.

In de 2 e helft blijft het tot de 12 e minuut dicht bij elkaar liggen. Na een ware tussenspurt lopen we uit tot een mooie 16 – 22 in de 20 e minuut. De scores zijn mooi onder elkaar verdeeld en Jef pakt uit met enkele heel knappe saves. Dan maken we het zelf weer spannend door een wisselfout (onze keepers) en een heel onnodige 2 minuten, met het willen tegenhouden van een 2 e fase. Maar de miniemen Dree en Dries deden met enkele doelpunten de boeken toe. De punten komen mee naar Hoboken na een 21-25 overwinning.

Voor Sasja : Van Crombrugge Jef, Van Rhijn Gijs, Verhoeven Bas, Smets Toon, Van Pelt Luiz,
Hilven Liam, Verhoeven Senne, Yougil Mehdi, Stienen Dries, Riske Dree, De Loose Ferre.
Coach van de bende : Nick Bertels

Verslag: Henri Stienen

Datum: 
zaterdag, 9 november, 2019 - 17:45
Lijst jeugd: 
Kadetten