• MATCHVERSLAG

• COMPETITIE

Sajsa logo

35-28

Een wedstrijd met twee gezichten. Een meer dan overtuigend Sasja in de 1ste helft, een loslatend Sasja in de 2de helft. Maar al bij al een redelijk makkelijke overwinning. Wel zonder een licht gekwetste Ewout Van Ransbeeck.

Onze jongens hadden geleerd uit de ervaring van vorige week en gingen uitstekend en geconcentreerd van start, 3-0 na amper 3 minuten. Er werd mooi en gevarieerd samen gespeeld en de verdediging stond stevig. Koenraad Van Ransbeeck en Nemanja Kostic namen hun ploeg met veel enthousiasme op sleeptouw, Dries Stienen liet zijn goede vorm blijken en de hoeken speelden goed mee en werden ook goed aangespeeld. Indien er toch nog een Henegouwse aanvalsgolf door brak, stond daar nog altijd Bas Verhoeven zijn doel stevig te verdedigen. 21-10 ruststand.

In de 2de helft werd er wat lakser gespeeld en vooral verdedigd. De kloof werd niet meer vergroot, integendeel zelfs. Niet dat Doornik alarmerend dichtbij kwam, maar zij namen toch meer en meer het heft in handen. De concentratie leek met momenten volledig weg bij onze jongens, 29-23 na bijna 50 minuten spelen. Maar vooral via Badr Trari kon de wedstrijd toch nog redelijk rustig worden uitgespeeld. 35-28 eindstand.

Scoreverloop; 10’ 8-4 / 20’ 14-9 / 30’ 21-10 / 40’ 25-14 / 50’ 30-23 / 60’ 35-28

Voor Sasja:  Nick Van Der Ent 10’ / Bas Verhoeven 50’ / Ferre Dierick 2 / Zico Oosters 5 / Dries Stienen 3 / Nemanja Kostic 1 /  Dree Riské 7 (5p) / Koenraad Van Ransbeeck 7  / Broes Geens 2 / Qamar Trari  /  Badr Trari 3 / Seth Andre 1 / Dzmitry Puchkouski 1 / Kobe Van Gestel 2 /

Tijdstraffen: Sasja 5 x 2’  -  Doornik  3 x 2’

Scheidsrechters: Bernaerts - Truyts