• MATCHVERSLAG

• COMPETITIE

Sajsa logo

24-31

Dat een overwinning tegen regerend landskampioen Pelt zeer moeilijk zou zijn, dat wisten we. Maar we hebben toch drie kwart van de wedstrijd zeer goed meegespeeld, tot onze mindere wisselmogelijkheden, ervaring en gestalte ons de das om deden. Een verdiende overwinning van Pelt, die op het einde misschien iets te groot was. Maar toch chapeau jongens.

We begonnen goed aan de wedstrijd. Uiterlijk niet te nerveus. De bal werd geduldig rond gespeeld en Dries Stienen en Lennert Doms scoorden de eerste doelpunten voor Sasja. Er werd goed verdedigd op de grote Limburgse mannen, soms met succes, soms minder. Het laatste deel van de eerste helft kon Pelt dan wel plots een kloof van 5 doelpunten maken, maar met hernieuwde krachten legden we de ruststand toch op 12-14 vast.

In het begin van de tweede helft hetzelfde, meestal gelijk opgaande, beeld. We kwamen zelfs terug op gelijke hoogte, 18-18. Bij sommige spelers begon de vermoeidheid dan wel duidelijker te spelen. Pelt liep weer wat uit. Met drie doelpunten op rij van Lennert Doms kon Sasja nog een laatste maal dichterbij komen. Maar vier doelpunten van de Limburgers deden ons volledig de das om.  De eindstand werd vast gelegd op 24-31.

Knap meegespeeld mannen. De inzet was er, de foutjes zullen er meer en meer uit gaan. En op deze manier gaan we zeker nog punten pakken in de SHL.

Dinsdag volgt al een verplaatsing naar Bocholt. Ga er gewoon voor en we zien wel waar we stranden πŸ˜‰

Scoreverloop; 10’ 5-5 / 20’ 9-11 / 30’ 12-14 / 40’ 18-19 / 50’ 22-25 / 60’ 24-31

Voor Sasja:  Nick Van Der Ent 6’ / Bas Verhoeven 1 54’ / Ferre Dierick 2 / Zico Oosters 2 / Dries Stienen 3 /  Dree RiskΓ© 4 (2p) / Koenraad Van Ransbeeck 3 /  Badr Trari 1 / Seth Andre  / Kobe Van Gestel  / Lennert Doms 8 / Broes Geens  / Victor Vanslype  / Ferre De Loose / Dzmitry Puchkouski / Senne Heyvaert /

Tijdstraffen: Sasja 3 x 2’ -  Pelt  3 x 2’

Strafworpen: Sasja 2/3  -  Pelt 3/4

Scheidsrechters: Broothaers – Janssens