• MATCHVERSLAG

• COMPETITIE

Sajsa logo

35-19

Een verplaatsing naar Hubo is nooit een gemakkelijke opgave, maar dat het deze wedstrijd zo vlot zou gaan, had niemand verwacht.

Sasja opende de score via Zico, Ferre D. en Dries, maar liet de kans op een snelle voorsprong liggen doordat Koenraad, die keer op keer alleen liep in tegenaanval, niet werd gezien. De weg naar het doel vinden, bleek niet zo evident, want ook in het positiespel werd de vrijstaande speler niet altijd gevonden en aangespeeld. Daardoor kon Hubo gelijke tred houden en na 17’ stond het scorebord op 7-8. Gelukkig had Bas zijn netten ook nog een paar keer ongeschonden gehouden door een paar mooie reddingen. Pas in de laatste 10 minuten van de eerste helft slaagden onze jongens erin om een kloof te slaan, zodat er gerust werd met 11-17.

De tweede helft werd een volledige walk-over en onder impuls van Dries, Koenraad en Zico werd het verschil alleen maar groter. Een ijzersterke verdediging zorgde er samen met een goed keepende Nick voor dat Hubo deze helft maar 8 keer kon scoren. Eindscore: 19-35.