• COMPETITIE

Sajsa logo

28-26

EEN SPANNENDE DERBY

Dat onze buren laatst gerangschikt staan, mocht ons zeker niet overmoedig maken. Uilenspiegel blijft voor ons een geduchte tegenstander. En het begon al niet goed. Ilias kreeg reeds in het prille begin twee ongelukkige rebounds te verwerken. Zoiets werkt niet bepaald motiverend! Het liep niet zoals het moest, na acht minuten stond het reeds 1-6.

Een time-out drong zich op. Met succes overigens, want negen minuten later stond het 7-7 gelijk. We konden terug adem halen. Tot aan de rust bleef het verder gelijk. Draaien deden we met 14-14.

Door een voor ons onbekende oorzaak was het opgebouwde elan na de rust echter gebroken. Al na twaalf minuten keken we opnieuw tegen een achterstand aan van vier doelpunten. Gelukkig scoorden Badr, Louis en Bas vijf doelpunten op een rij en konden we terug aansluiten. Het momentum van Uilenspiegel was gebroken. Voor een tweede keer klonk er een zucht van opluchting op de tribune. We kwamen zo langszij tot 26-26. Louis en Qamar rondden verder mooi af en verzegelden onze overwinning.

Volgende week naar Pelt, de tweede in het klassement. Als iedereen vrijdagavond maar op tijd gaat slapen …

Badr 6, Bas 2, Dzmitry 3, Evert 3, Ferre D.L. , Kobe 4, Louis 5, Mattis, Qamar 2, Senne 2, Seth +1, Zen. Ilias (30’) 33,3%, Nick (30’) 38,0%.

Strafworpen: SASJA 2 – Uilenspiegel 2

Tijdstraffen: SASJA 1- Uilenspiegel 2

Scheidsrechters: Kappa - Schmitz