JM12 Kampioen!

  • NIEUWS

  • CLUB

News image.

Dan tellen we zelf wel. Kampioeneuh!

Zaterdag - 13u45 - Wilsele downtown. Een afspraak om u tegen te zeggen. De Johnny's van de JM12 zijn bij 6-0 zeker van het Antwerps kampioenschap. "Kampioenschap?" vraagt de oplettende handbalfreak. "Dat is er toch niet in de U12?" Klopt spijtig genoeg. Het is trouwens niet de enige vreemde beslissing van de bond, die 5 tegen 5 mag wat ons betreft ook snel terug in de kast...

Toch: een competitie zonder rangschikking? Slecht idee. Dan tellen we zelf wel! Een kort overzicht in de paasvakantie maakte snel duidelijk dat we op de eerste plaats stonden. Twee speeldagen voor het einde werden onze Johnny's op scherp gezet: twee keer winnen - met 6-0 - en het is binnen. Johnnybeentjes werden ingesmeerd, en gingen er voor. Twee op twee en dat ondanks twee gezellig verre verplaatsingen. Kampioeneuh! Het douchefeestje daarna was nog leuker/zotter/marginaler (schrappen wat niet past) dan de andere.

Samenvattend was dit een heel tof seizoen. We hebben veel geleerd, veel gezweet, af en toe gezeurd, heel wat gewonnen en ook wel eens serieus op ons doos gekregen. Geen erg, daar worden echte Johnny's beter van :-). Het is bovendien nog niet gedaan, we gaan nu nog voor de beker.

Afspraak op 10 mei, en alvast proficiat voor het seizoen van de trotse coaches!

De goeie & de slechte

#TeamGespeeldGewonnenGelijkVerlorenPunten
1SASJA HC24200440
2Uilenspiegel HV21121825
3HvH Zandvliet18100820
4HC Aarschot21811217
5HC Leuven 20191800180

nvdr: de laatste speeldag is op 4 en 5 mei, maar dan zijn we vrij! En wat er met Zandvliet-Leuven is gebeurd weten we niet precies, maar dat deert ons niet, want ons inhalen kunnen ze toch niet meer!