Nieuws

 • U14: De do en de don’ts

  De do en de don’ts

  Afgelopen donderdag hadden de Sasja Antwerpen ouders allen een leerrijke bijscholing over hoe positief te supporteren vanop de tribune voor onze spelers (en hun tegenstanders). Vandaag 14 mei konden we die kennis in praktijk brengen bij de Beker van Antwerpen gespeeld door onze pupillen. Zouden wij de ‘do’s’ toepassen of toch al direct in de valkuilen trappen? Ook belangrijk is het natuurlijk hoe onze kinderen hun best doen op en naast het veld.

 • U14: Sport is emotie dit weekeinde

  Sport is emotie dit weekeinde

  Op 30 april speelden we onze laatste na-competitie match in de wetenschap dat de eerste ploeg van Sasja de avond ervoor heeft gevochten als leeuwen om in de Beneliga te blijven (en u weet dat dit lukte). Wij zullen vandaag ook het achterste van onze tong moeten laten zien. We zijn maar met 7 spelers aanwezig (al een geluk van de laatste moment toezegging van Fe en Jolien om toch te spelen). Het is ook de laatste match van Sven als coach, maar daarover straks meer.

 • Opdracht volbracht !

  Sasja Antwerpen HC  -  ESTU Tournai   29 - 20

  Opdracht volbracht. Sasja speelt ook volgend seizoen mee in de Beneleague. In de laatste en alles beslissende match van playoff 2, won het oververdiend en met ruim verschil van Estu Tournai. De Hobokenaars speelden, misschien met uitzondering van de Bekerfinale, hun beste wedstrijd van de laatste maanden. Een mooie prestatie van gans de ploeg, waarin ook drie duidelijke uitblinkers: naast doelman Theyssens waren Yme Bertels (11) en Bert Bisschop (6) samen goed voor 17 doelpunten.

 • Sasja verliest thriller in Neerpelt

  Sporting Nelo  -  Sasja Antwerpen HC   24 - 23

  In een wedstrijd waarin beide ploegen sterk aan elkaar gewaagd zijn, wordt het resultaat vaak bepaald door details. Drie gemiste penalty’s is zo’n detail, dat bij de eindafrekening zwaar doorweegt. Het overkwam Sasja in de spannende wedstrijd op Nelo. Twee keer stond doelman Denert in de weg, éénmaal de paal. Voeg daarbij de afwezigheid van Kevin Jacobs, die nog steeds gekwetst, de ganse partij op de bank bleef. Ook dat heeft allicht meegespeeld dat Sasja finaal het onderspit moest delven met het kleinste verschil.

 • U14: Leuven Tigers 1 - Sasja 2

  Man, man, man toch, wat een spanning

  Onze pupillen 2 speelden zondag 26 maart tegen Leuven Tigers 1 in Leuven. Vorige week hadden we deze ploeg thuis verslagen, maar toen kon een deel van de Leuven spelers niet aanwezig zijn omwille van examens. De ploeg die we toen met een nederlaag naar huis stuurden was dus de halve echte ploeg aangevuld met speelsters van hun ploeg 2. Wat zouden we er nu van kunnen maken in Leuven zelf?

 • U14: Schoten - Sasja 2

  Wow, wat een prestatie van de pupillen 2

  De pupillen 2 zijn aan een mooie reeks bezig. Winnen de 2e helft van Brasschaat, winnen vorige week 2 helften tegen Merksem en winnen vandaag ook de 1e helft (u leest het goed, ja) van Schoten. Helaas was het vat aan het einde van de tweede helft leeg, had de coach geen derde time out (dat is afgeschaft) en konden we niet groots eindigen. Maar ze krijgen ons wel niet klein. Ook de volgende wedstrijden zullen we onze huid nog zeer duur verkopen.

 • U14: Sasja2 - Atomix

  We zijn op dreef !

  Een goede tweede helft tegen Uilenspiegel, een mooie winst tegen Merksem, een schitterende match in Schoten (ook al konden we die niet winnen). Deze mooie reeks werd verder gezet met een dik verdiende winst tegen Atomix.

 • Sasja koud gepakt door sterker Doornik

  ESTU Tournai  -  Sasja Antwerpen HC  29 - 23

  Wat weinigen voor mogelijk achtten is dan toch gebeurd. Een gedreven Doornik behaalde een afgetekende én verdiende zege tegen een onkennelijk zwak Sasja. De thuisploeg was op alle fronten, zowel aanvallend als verdedigend, beter dan de Hobokenaars. Iets voor het kwartier kwam Doornik voor het eerst op voorsprong en zou die vervolgens nooit meer uit handen geven. Een koude douche voor Sasja, dat beslist een positief resultaat had verwacht, maar de schuld voor de nederlaag enkel maar bij zichzelf moet zoeken.

 • ESTU Tournai - Sasja Antwerpen HC

  Zaterdag 25 maart 2017   -  Hall des Sports

  Vorig weekend gingen de palyoffs 2 van start, met alvast één verrassing. Sporting Nelo, algemeen beschouwd als de voornaamste belager van Sasja Antwerpen en Merksem Handbal in de strijd om een plaats in de Beneleague van volgend seizoen, ging tegen de verwachting onderuit op en tegen Estu Tournai. Sasja, dat de derby won tegen Merksem en Tournai delen nu de eerste plaats met elk twee punten.  Beide ploegen komen zaterdag tegen elkaar uit. De ploeg uit Henegouwen heeft wel het voordeel dat het ook zijn tweede wedstrijd op eigen terrein mag betwisten.  De sterkte van de thuisploeg valt momenteel nog moeilijk in te schatten, maar Sasja gaat alleszins als favoriet van start en moet in de mogelijkheid zijn om ook zijn tweede partij te winnen.

Pagina's